Patch IJs

IJshal De Vliet biedt ‘patch ijs’ aan voor kunstrijders, wiens kunsten uit de Funbaan groeien. Patch ijs, is het huren van ijs(tijd) voor kunstrijders die oefenen voor testen en of wedstrijden. Op de Binnenbaan kunnen zij straks op maandag, woensdag en vrijdag van 8.00 uur tot 10.00 uur terecht*. Vanaf heden zijn wij ook op zondagochtend van 8.00 uur tot 9.00 uur geopend voor Patch ijs. We raden het aan deze pagina in de gaten te houden voor afwijkende dagen en tijden.

Hoe werkt het?

Vanaf 1 december kun je aan de kassa of via de webshop een ticket kopen voor Patch ijs. Deze tickets kosten €19,50 per persoon, hiervoor krijg je 2 uur toegang tot de Binnebaan en mogen er maximaal 30 rijders tegelijk op het ijs. Je kunt hierdoor in alle rust trainen en het ijs is van betere kwaliteit vanwege de lage bezetting.

Aan de kassa haal je een ‘herkenningsband’ op (beschikbaar vanaf 6 december). Deze armband zorgt ervoor dat de ijsmeesters kunnen controleren wie er toegang heeft tot de Binnenbaan. Publiek voor de Funbaan/Rondbaan heeft geen toegang tot de Binnenbaan.

Ticket knop verwijst naar tussenpagina,
klik hierna op tickets bestellen.

Afwijkende data*

Het kan voorkomen dat de binnenbaan is verhuurd aan een school of andere groep. Hieronder vind je de afwijkende data waarop je niet kan schaatsen op patch uren.

  • Zondag 3 maart

    Let op! In schoolvakanties is er alleen patch ijs op maandag en woensdag van 7.30 uur tot 8.30 uur.

Nog een keer de details

Naam ticket: Patch ijs
Doelgroep: Kunstrijders
Dagen: maandag, woensdag en vrijdag en nu ook zondag (8-9 uur)
Tijden: 8.00 uur tot 10.00 uur
Prijs: €19,50 (met abonnement €11,50)

Tot op het ijs!

Vorige
Vorige

Kerstontbijt + activiteit = geen eenzaamheid

Volgende
Volgende

Update Week 44