Schaatsschool De Vliet | Update week 41

Deze week starten de lessen gegeven door Schaatsschool De Vliet. We bieden lessen voor elk niveau langebaanschaatser. Je kunt de lestijden en aanvullende informatie over de lessen op de pagina van de schaatsschool bekijken. Kom vooral langs deze week om een les uit te proberen!

Voor onze regelmatige deelnemers: Wij zijn nog bezig met de inrichting van ons kaartverkoopsysteem, het afnemen van meerdere lessen is daarom nu nog niet mogelijk.

Aan de kassa kun je op dit moment een account laten aanmaken en je voorkeur voor lesdagen opgeven. Er zijn elke doordeweekse dag lessen van 9.15 tot 10.15, en van 20.15 tot 21.15 (behalve op dinsdagavond). Met een account kun je deelnemen aan de lessen die deze week starten.

We verwachten eind deze week duidelijkheid te kunnen geven over de prijzen en combinatiemogelijkheden van de rittenkaarten voor lessen.

Als je van te voren een voorkeursdag hebt doorgegeven via het reserveringssysteem op onze website kun je dit aangeven bij onze kassamedewerkers. Het reserveringssysteem is geen vaste inschrijving, enkel een indicatie van inschrijvingen voor de Schaatsschool.

Mochten er nog vragen zijn dan kun je contact opnemen met info@ijshaldevliet.nl. Tot op het ijs!

Vorige
Vorige

Openingsweekend

Volgende
Volgende

Pin only